chestnut-leaves-228072_1920

Délutáni programok az őszi találkozón

Az őszi találkozón a fakultációk ideje után délután is színes programok várnak benneteket egészen a közös énekpróba és a szentmise kezdetéig. Ezekről már most tájékozódhattok, hogy a helyszínen könnyebb legyen a választás. 🙂

Jézusi gyaloglás

Ha szeretnél többet tudni a jézusi gyaloglásról, a test és a lélek imájáról, csatlakozz Hofher József jezsuita atya és Molnár Renáta programjához 13:45-től az altemplomban.

kiskep01

Az irgalmasság útja

A Duna-parton a Karizmák Ünnepéről is ismert irgalmasság útján haladhattok végig, elmélkedve az irgalmasság testi és lelki cselekedeteiről. A vezetett imádság 14 órakor kezdődik majd.

Szent Jakab útján

Egy nagymarosi barátunk vetítettképes előadáson osztja meg élményeit a Szent Jakab-zarándokútról. Ha szeretnéd vele bebarangolni képzeletben ezt a zarándoklatot, gyere el a Sigil Galériába (református templom melletti épület, Váci út 21.) 14 órára.

jakobsweg-250364_1920

HOLNAPHIMNUSZ kiállítás

HOLNAPHIMNUSZ címmel kiállítás tekinthető meg egész nap a főtér Duna felőli részén, mely Assisi Szent Ferenc, Naphimnusz című dicsőítő költeményét veszi alapul. Megjeleníti a pusztítást, hogy mit teszünk rosszul gondatlanságból a teremtett világgal, és a reményt is bemutatja, hogy milyen irányba változtathatunk, hogy harmóniában éljünk a teremtett világgal és egymással.

Vissza