2019-ben is várnak a Nagymarosi Ifjúsági Találkozók!

Nagymaros vár 2019-ben is! :-)

A Nagymarosi Ifjúsági Találkozók 2019-ben is folytatódnak! Naptárakat elő: május 18-án és október 5-én vár benneteket ismét a nagymarosi templom, a plébániakert, a Duna-part… és a Jóisten! 🙂

A találkozók előkészítése már javában zajlik – és ahogy fogynak a hónapok, hetek a találkozóig, úgy derül majd ki egyre több részlet az előadókról és a programokról. Már nem kell sokat várnotok a tavaszi Nagymarosi Levél megjelenésére sem!

Annyit elárulhatunk, hogy a soron következő találkozókon folytatódik a tavalyi évben megkezdett témaív: 2018 októberében keresztény életünk beavató szentségeit helyeztük a középpontba a találkozókon, így gondolkodtunk a keresztség, a bérmálás szentségéről. 2019 tavaszán figyelmünk a gyógyulás szentségei felé fordul: a megtérés, a bűnbánat, életünk gyászai és veszteségei, ezek feldolgozása lesz találkozónk fő témája. 2019 őszén pedig az életfordulók, az elköteleződés szentségei jelentik majd találkozónk középpontját: a házasság és a papság szentsége arra indít, hogy Istentől kapott hivatásunkra figyeljünk közösen.

Nagymaros tehát idén is vár – ahogy vár negyven éve minden tavasszal és ősszel minden fiatalt!

Velünk tartasz? Számítunk rád!

Vissza