500x500

Fakultációk az őszi találkozón

A főelőadást és a szentségimádást követően 12.45 és 13.45 között különféle választható programokon vehetsz részt. Ezek között megtalálod a „klasszikus” fakultációkat, de több kisebb létszámú műhely, találkozási lehetőség is vár rád. Megtalálod a helyed, ha zenére vagy csendre, ha beszélgetésre vagy meghallgatásra vágysz.

Főelőadónkkal, Vecsei Miklóssal a plébániakertben beszélgethetnek tovább az érdeklődők.

Kerényi Lajos atya a templomban vár előadásán.

Lajos atya

Kérdésed akadt? Vidd fel a nagymarosi kálváriadombra – a hegymászás után Brückner Ákos Előd, Fülöp Ákos és Balázs András atyák vár a kérdezz-felelek fakultáción.

Az Iránytű Hivatástisztázó Műhely a jó döntéshez ad támpontokat: Hogyan hozzunk életünket meghatározó döntéseket? Honnan tudom, melyik utat érdemes választani? Műhelyünket a Szent Márton Közösségi Házban tartjuk. Figyelem! Csak 18 és 35 év közöttieknek!

DSC08597-1

Készülünk egy olyan műhellyel is, ahol igazán a tettek mezejére léphetsz: a művelődési házban önkénteseink segítségével ajándékokat készíthetsz, amelyekkel rászorulóknak okozhatsz örömet.

„Légy, mint másoknak, magadnak is mindig jelen, vagy legalábbis következz a többiek után.” (Clairvaux-i Szent Bernát) Az Oázis Lelkigondozó és Mentálhigiénés Szolgálat munkatársai várnak a Szent Márton Közösségi Ház udvarán, ha az imádság terében szeretnél beszélgetni, találkozni önmagaddal.

Azoknak, akik csak csendre és az Úr jelenlétére vágynak, egész délután tart majd a csendes szentségimádás az altemplomban.

DSC09153_v1

A szentségimádás végétől a szentmise kezdetéig folyamatosan lesz lehetőség szentgyónásra, lelki beszélgetésre a jelenlevő atyákkal.

Vissza