01_reklam_2

Nagymarosi Ifjúsági Találkozó október 2-án – SZEMÉLYESEN!

Óriási hírünk van! Október 2-án ismét benépesül a nagymarosi plébániakert: az őszi találkozót járványügyi intézkedések és nagy egymásra figyelés mellett, de személyes formában tarthatjuk meg.

Ajándék ez – a találkozó témája pedig épp erre világít rá: „Mid van, amit nem kaptál?” (1Kor 4,7)

42738-miklos01[1]Segítségünkre lesz ebben a számos műhelyvezető és tanúságtevő mellett Vecsei Miklós, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alelnöke.

FONTOS! Ezen a találkozón különös figyelemmel kell vigyáznunk egymásra. Ezért a programon csak védettségi igazolványod felmutatásával, és az ezért kapott karszalaggal vehetsz részt, a nagy létszámú és/vagy zárt térben tartott programokon pedig erősen ajánljuk, hogy mindannyiunk védelme érdekében viselj maszkot. Azok, akik e feltételek mellett nem tudnak részt venni a találkozón, utólag visszanézhetik a programról készült felvételeket YouTube-csatornánkon.

A nap zenei szolgálatát a BajaBarátok Zenekar végzi. A főelőadást követően idén is számos fakultáció, műhely várja az érdeklődőket – ezekről ide kattintva olvashatsz bővebben. Tovább beszélgethettek Vecsei Miklóssal, találkozhattok Kerényi Lajos atyával, részt vehettek a kérdezz-felelek fakultáción – és még számos más műhellyel készülünk. A szentmisén pedig velünk lesz Berta Tibor tábori püspök atya!

A program

  • 9:00 beléptetés
  • 10:00 napindító
  • 10:30 főelőadás – Vecsei Miklóssal, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alelnökével
  • 11:15 szentségimádás
  • 12:00-12:30 ebédszünet
  • 12:45-13:45 fakultációk
  • 14:00 szünet, idő a személyes találkozásokra
  • 15:30 énekpróba a plébániakertben
  • 16:00 szentmise – Berta Tibor tábori püspökkel

A találkozón a főelőadás végétől a szentmise kezdetéig folyamatosan lesz lehetőség gyónásra, lelki beszélgetésre a templomkertben.

Írj az imafalra! A találkozó szentmiséjét a ti szándékaitokért ajánljuk fel. Oszd meg kérésedet sli.do falunkon!

A nap részletes programját és a találkozó énekeit megtaláljátok a találkozó infófüzetében, amelyet innen tölthetsz le. A helyszínen nyomtatva is kézbeadjuk majd a füzetet azoknak, akik kérik, de teremtésbarát megoldás, ha magatokkal hozzátok a telefonotokon. 😉 

A rutinos Nagymarosra járók tudhatják, hogy évek óta minden személyes formában megtartott találkozón egy véradási akcióba is bekapcsolódhattatok. Erre most nem lesz lehetőség, részt vehettek azonban egy ingyenes bőrgyógyászati szűrővizsgálaton 12.30 és 16.00 között a művelődési ház kistermében a találkozó napján. Vigyázzatok magatokra, vigyázzunk egymásra!

icons8-unsplash-50

Pesti Dóra fotói

Tibély Gergely fotói

icons8-clapperboard-50

Videók: Kattints ide!

icons8-headphones-50

Hanganyagok: Kattints ide!

icons8-document-80

A Magyar Kurír beszámolója

Nagymarosi Levél

PDF változat itt!

Görgethető változat itt!

Gyerekmaros

A Gyerekmaros stábja úgy döntött, hogy októberben – a járványügyi helyzetre való tekintettel – nem tartják meg a gyerekek találkozóját. A Gyerekmaros önkéntesei a Nagymarosi Ifjúsági Találkozót segítik majd. Köszönet érte!

Vissza