01_reklam_2

Nagymarosi Ifjúsági Találkozó október 2-án – SZEMÉLYESEN!

Óriási hírünk van! Október 2-án ismét benépesül a nagymarosi plébániakert: az őszi találkozót járványügyi intézkedések és nagy egymásra figyelés mellett, de személyes formában tarthatjuk meg.

Ajándék ez – a találkozó témája pedig épp erre világít rá: „Mid van, amit nem kaptál?” (1Kor 4,7)

42738-miklos01[1]Segítségünkre lesz ebben a számos műhelyvezető és tanúságtevő mellett Vecsei Miklós, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alelnöke.

FONTOS! Ezen a találkozón különös figyelemmel kell vigyáznunk egymásra. Ezért a programon csak védettségi igazolványod felmutatásával, és az ezért kapott karszalaggal vehetsz részt, a nagy létszámú és/vagy zárt térben tartott programokon pedig erősen ajánljuk, hogy mindannyiunk védelme érdekében viselj maszkot. Azok, akik e feltételek mellett nem tudnak részt venni a találkozón, utólag visszanézhetik a programról készült felvételeket YouTube-csatornánkon.

A nap zenei szolgálatát a BajaBarátok Zenekar végzi. A főelőadást követően idén is számos fakultáció, műhely várja az érdeklődőket. Tovább beszélgethettek Vecsei Miklóssal, találkozhattok Kerényi Lajos atyával, részt vehettek a kérdezz-felelek fakultáción – és még számos más műhellyel készülünk. A szentmisén pedig velünk lesz Berta Tibor tábori püspök atya!

A program

  • 9:00 beléptetés
  • 10:00 napindító
  • 10:30 főelőadás – Vecsei Miklóssal, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alelnökével
  • 11:15 szentségimádás
  • 12:00-12:30 ebédszünet
  • 12:45-13:45 fakultációk
  • 14:00 szünet, idő a személyes találkozásokra
  • 15:30 énekpróba a plébániakertben
  • 16:00 szentmise – Berta Tibor tábori püspökkel

A találkozón a főelőadás végétől a szentmise kezdetéig folyamatosan lesz lehetőség gyónásra, lelki beszélgetésre a templomkertben.

A nap részletes programját és a találkozó énekeit megtaláljátok a találkozó infófüzetében, amelyet hamarosan letölthettek honlapunkról. A helyszínen nyomtatva is kézbeadjuk majd a füzetet, azoknak, akik kérik, de teremtésbarát megoldás, ha magatokkal hozzátok a telefonotokon. 😉 

PDF változat itt!

Görgethető változat itt!

Gyerekmaros

A Gyerekmaros stábja úgy döntött, hogy októberben – a járványügyi helyzetre való tekintettel – nem tartják meg a gyerekek találkozóját. A Gyerekmaros önkéntesei a Nagymarosi Ifjúsági Találkozót segítik majd. Köszönet érte!

Vissza