Várunk a Nagymarosi Ifjúsági Találkozóra május 12-én!

Örüljetek az Úrban szüntelenül! Nagymarosi Ifjúsági Találkozó 2018 tavaszán

Örüljetek az Úrban szüntelenül! A 2018. május 12-én megrendezésre kerülő találkozó témája nem más, mint az öröm! Főelőadónk Farkas László atya lesz, aki éveken át volt a Váci Egyházmegye ifjúsági lelkésze, s akit sok ifjúsági rendezvényről, táborról ismerhettek már. A megszokott programokon túl ez alkalommal is számos műhelymunka, fórum, találkozási lehetőség várja az érdeklődőket Nagymaroson.

Laciatya
Fotó: Új Ember / Merényi Zita

Kereszténynek lenni öröm! Így érzed? Így élsz? Örömünk közösséget teremtő, tartós, mély öröm, amely abból fakad, hogy megengedjük, hogy Isten közel lépjen hozzánk – akkor is, ha valami jó dolgot élsz át, de akkor is, ha épp egy nehéz élethelyzetben vagy. Laci atya így fogalmaz a Nagymarosi Levélben: „Ettől kezdve még a fájdalom is esély arra, hogy felismerd és átöleld abban a megfeszített Jézust. Minden attól függ, mire figyelsz: a közeledő Úrra vagy önmagadra, veszteségeidre.”

A május 12-i Nagymarosi Ifjúsági Találkozó ez alkalommal is közös reggeli napindítóval kezdődik a nagymarosi plébániakertben. A főelőadást követően az őszi találkozóhoz hasonlóan tavasszal is számos kisebb létszámú lelkiségi műhely vár a délután folyamán. Különféle szerzetesközösségek, lelkiségi mozgalmak tagjait hívtuk, hogy ezeken a workshopokon segítsenek benneteket megtalálni az utat az imádságban örömünk forrásához, Jézus Krisztushoz.

A választható programok, lelkiségi műhelyek bemutatkozását itt találod.

A találkozó programfüzetét innen töltheted le.

A program

Most is, mint minden találkozón segítőket vár a Gyerekmaros is – ha szívesen vagy gyerekek között, ha segítenél a csoportvezetésben, látogass el a Gyerekmaros honlapjára és jelentkezz!

Visszapillantás

icons8-unsplash-50Fényképek (Bodnár Patrícia)
Fényképek (Tibély Gergely)

icons8-document-80

A főelőadás írott változata (PDF)

icons8-headphones-50

Hanganyagok

icons8-clapperboard-50

Az Apostol TV felvételei

icons8-internet-80

A Magyar Kurír beszámolója

A találkozó plakátja

nagymarosi_plakat_WEB

Letöltés PDF-ben

Nagymarosi Levél

nagymarosi_level_WEB

nagymarosi_level_WEB2

Letöltés PDF-ben

sajto_banner

Vissza