IMG_4023

Délutáni műhelyek a nagymarosi találkozón

A főelőadást és a szentségimádást követően 12.00 és 13.30 között különféle választható programokon vehetsz részt. Ezek között megtalálod a „klasszikus” fakultációkat, de több kisebb létszámú műhely, találkozási lehetőség is vár rád. Megtalálod a helyed, ha zenére vagy csendre, ha beszélgetésre vagy meghallgatásra vágysz.

Főelőadónkkal, Járay Mártonnal a plébániakertben beszélgethetnek tovább az érdeklődők.

Kerényi Lajos atya a templomban vár előadásán.

Kérdésed akadt? Vidd fel a nagymarosi kálváriadombra – a hegymászás után Brückner Ákos Előd, Fülöp Ákos és Balázs András atyák vár a kérdezz-felelek fakultáción.

Lajos atya

A Művelődési házban tapasztalt közbenjáró testvérek viszik Isten elé „dolgainkat”, és segítenek igét, bátorítást, útmutatást kérni a Mennyei Atyától, aki azt mondta: „kérjetek és kaptok!”

ÚtJelzők címmel a Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola hallgatói várnak programjukon, ha keresed az utad, a hivatásod. Keresd őket a Szent Márton Közösségi Ház udvarán!

Kérdezd a kispapot! Az Esztergomi Szeminárium papnövendékeivel találkozhatsz és beszélgethetsz a Szent Márton Közösségi Házban.

Iranytu

A református templomban egy elmélyülést, személyes imádságot segítő-vezető térbe léphetsz be: ez a Szemező! Segíthet, ha szívesebben időzöl egyedül, Vele, csendben.

Meghallgatásra vágysz? Segítségre van szükséged? Az Oázis Központ lelkigondozóival a Dózsa György út 5. udvarán találkozhatsz.

Azoknak, akik csak csendre és az Úr jelenlétére vágynak, egész délután tart majd a csendes szentségimádás az altemplomban.

A szentségimádás végétől a szentmise kezdetéig folyamatosan lesz lehetőség szentgyónásra, lelki beszélgetésre a jelenlevő atyákkal.

DSC09153_v1

Vissza