500x500

Újuljatok meg! Nagymarosi Találkozó idén ősszel is

A keresztény megújulás kérdéskörét járja körül az idei Nagymarosi Ifjúsági Találkozó, amelyre szeretettel várunk mindenkit október 7-én. Amikor az Efezusi levélben ezt olvassuk: „Újuljatok meg lelketekben és gondolkodástokban!” (Ef 4,23a), elgondolkodhatunk: hogyan tegyem ezt? Mi segít megújulni? Mi segít rátalálni a forrásaimra? Egyáltalán: mit jelent ez a hétköznapi életünkben? A meghívás kapcsán ráismerhetünk saját lelkesedésünkre, erőnkre, ugyanakkor Istenre szorultságunkra is.

Arra hívunk, hogy tarts velünk október 7-én, és előadóink, műhelyvezetőink segítségével figyeljünk együtt a bensőnkben szüntelenül szóló meghívásra: Újuljatok meg!

Főelőadónk Gájer László atya, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem tanára lesz, akit azonban sokan ismerhettek a Sant’Egidio Közösségből és a karizmatikus megújulás programjairól is. A szentmise főcelebránsa Felföldi László pécsi megyéspüspök atya lesz, aki püspökként először jár Nagymaroson.

Ahogy minden alkalommal, a napot számos választható műhelyfoglalkozás gazdagítja majd szerte Nagymaroson: igyekszünk ezeket úgy összeállítani, hogy mindenki megtalálja azt, amire leginkább szüksége van. A fakultációk listáját itt olvashatjátok.

A találkozó részletes programját és az énekszövegeket is tartalmazó infófüzetet is letölthetitek már honlapunkról – hozzátok magatokkal a telefonotokon, de nyomtatva is hozzájuthattok majd a találkozó helyszínén.

Program

9.00: napindító
10.00: főelőadás: Gájer László atya; majd szentségimádás
12.00: fakultációk
13.30: ebédszünet, idő a személyes találkozásokra
14.45: tanúságtétel és zenés felkészülés a szentmisére
16.00: szentmise – főcelebráns: Felföldi László pécsi megyéspüspök
a szentmise után: tánc, örömteli, kötetlen együttlét

Nagymarosi plakát

A3_plakat_nagymaros_osz

Nagymarosi levél

Letöltés PDF-ben…
nagym_level_23_osz

Gyerekmaros

gyereklevel_23_osz_1

Vissza