christian-joudrey-90289-unsplash

Válj azzá, aki már vagy a keresztségben! Nagymarosi Ifjúsági Találkozó 2018 őszén

Jelek, amelyek valós változást hoznak életünkben. Események, amelyekben biztosan találkozhatunk az Úrral. Isten Egyházán keresztül szeretne jelen lenni életünkben a hétköznapokon és az ünnepek idején is. Ennek kitüntetett pontjai a szentségek, egyszeriek és rendszeresek egyaránt. A következő találkozókon ezekről az életadó forrásokról, találkozási pontokról szeretnénk gondolkodni, idén ősszel különösen is összpontosítva a keresztség és a bérmálás szentségére.

Csaba és Ágota (forrás: Pécsi Egyházmegye)
Csaba és Ágota (forrás: Pécsi Egyházmegye)

Az október 6-i ifjúsági találkozó főelőadói Kató-Bellavics Ágota és Kató Csaba lesznek. Levelükkel így invitálnak Nagymarosra: „Az életünk egy nagy utazás. Utunk Istenből indul és hozzá tér vissza. Az őszi találkozón arra hívunk, hogy járjuk be együtt az élet útját. Te hol tartasz ezen az úton?”

A október 6-i Nagymarosi Ifjúsági Találkozó ez alkalommal is közös reggeli napindítóval kezdődik a nagymarosi plébániakertben – a délelőtt zenei szolgálatát Csiszér Laci és az Új Jeruzsálem Közösség végzi majd. A főelőadást követően számos lelkiségi műhely és fakultáció vár a délután folyamán. Ezekről a következő hetekben egyre több információt találtok majd honlapunkon.

A délután négy órakor kezdődő szentmise főcelebránsa Udvardy György pécsi megyéspüspök atya lesz; a szentmisén a Boanergész Együttes zenél majd.

A találkozó ének- és programfüzetét innen töltheted le!

A program

  • 9.00: napindító
  • 10.00: főelőadás – Kató Csaba és Kató-Bellavics Ágota,
    majd szentségimádás az Új Jeruzsálem Közösséggel és Csiszér Lacival
  • 12.00: fakultációk
  • 13.30: ebédszünet, idő a személyes találkozásokra
  • 15.30: énekpróba a szentmisére
  • 16.00: szentmise – főcelebráns: Udvardy György pécsi megyéspüspök. A zenei szolgálatot a Boanergész Együttes végzi
  • 18.00: közös dicsőítés a Boanergész Együttessel

Most is, mint minden találkozón segítőket vár a Gyerekmaros is – ha szívesen vagy gyerekek között, ha segítenél a csoportvezetésben, látogass el a Gyerekmaros honlapjára és jelentkezz!

A találkozó plakátja

Letöltés PDF-ben

nagymarosi_plakat_WEB

Nagymarosi Levél

 Letöltés PDF-ben

nagymarosi_level_osz_WEB

nagymarosi_level_osz_WEB2

Vissza